Visboten
Consoleboten
Daycruisers

Stuurconsole

De stuurconsoleboten van Ryds zijn praktisch, duurzaam en geven je jarenlang plezier.

Alle nieuwe boten van Ryds zijn geheel opgebouwd volgens het VI-systeem. Duurzame boten met oog op de toekomst. Geen enkele boot heeft tekortkomingen en biedt de gebruiker een veilige en plezierige vaart. Wegens de hoge vrijborden zijn de boten geschikt voor kinderen. Daarnaast beschikken de consoleboten over een instapvriendelijk zwemplateau. Hierdoor haal je veel meer plezier uit de boot! Ryds stelt hoge kwaliteiteisen aan haar boten en dat vind je terug. Bezoek snel een dealer om een Ryds in het echt te zien! 

Ryds 484

Ryds 488

Ryds 548 Mid C

Ryds 548 Sport

Ryds 628 Mid C

Ryds 628 Sport

Vervaardigingsmethode VI

De vacuum-injectiemethode die we gebruiken bij de fabricage van onze boten betekent minder uitstoot voor zowel onze werkomgeving als onze externe omgeving. Bovendien wordt het gewicht van de boot lichter, maar zeer sterker in zijn constructie, wat op zijn beurt het brandstofverbruik verlaagt.

Het milieuperspectief maakt deel uit van alles wat we doen. Vanaf het moment dat we nieuwe modellen ontwerpen tot onze productiemethoden en materiaalkeuzes. Bekijk onze productie film waar we laten zien hoe de productie van onze boten wordt gedaan.

Vind de boot die bij je past!
Onze dealers helpen u de boot te vinden die bij u past. Bekijk de dealer pagina om de dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Stabiliteit en veiligheid voorop

De consoleboten zijn stabiele en zeeveilige boten die zijn uitgerust om zowel hoge eisen als zware omstandigheden te weerstaan. Veiligheid is erg belangrijk voor ons en daarom testen we alle modellen voordat we ze lanceren zodat ze voldoen aan onze hoge veiligheidseisen. De sportconsoleboot is uitstekend geschikt voor dagtochten met zonnen, zwemmen, vissen en nog veel meer!