Visboten
Consoleboten
Daycruisers

Roeiboten

De roeiboten van Ryds zijn praktisch, duurzaam en geven je jarenlang plezier.

Alle nieuwe boten van Ryds zijn geheel opgebouwd volgens het VI-systeem. Duurzame boten met oog op de toekomst. Geen enkele boot heeft tekortkomingen en biedt de gebruiker een veilige en plezierige vaart. Ryds stelt hoge kwaliteiteisen aan haar boten en dat vind je terug. Bezoek snel een dealer om een Ryds in het echt te zien! 

Ryds 398

Vervaardigingsmethode VI

De vacuum-injectiemethode die we gebruiken bij de fabricage van onze boten betekent minder uitstoot voor zowel onze werkomgeving als onze externe omgeving. Bovendien wordt het gewicht van de boot lichter, maar zeer sterker in zijn constructie, wat op zijn beurt het brandstofverbruik verlaagt.

Het milieuperspectief maakt deel uit van alles wat we doen. Vanaf het moment dat we nieuwe modellen ontwerpen tot onze productiemethoden en materiaalkeuzes. Bekijk onze productie film waar we laten zien hoe de productie van onze boten wordt gedaan.

Vind de boot die bij je past!
Onze dealers helpen u de boot te vinden die bij u past. Bekijk de dealer pagina om de dichtstbijzijnde dealer te vinden.

De instapper van Ryds

De Ryds 398 is het allerkleinste model wat in de line-up van Ryds zit. Deze boot is prima geschikt als eerste boot. Door z'n geringe gewicht is de boot met 2 man prima te tillen. Hierdoor kan je de boot gemakkelijk uit het water halen.